Hlavní obsah

Scullyovou v Aktech X měla původně hrát Pamela Andersonová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Gillian Andersonová (40), která se proslavila rolí speciální agentky FBI Dany Scullyové v tajemném seriálu Akta X, tvrdí, že producenti filmu měli původně zájem o její blonďatou prsatou jmenovkyni, Pamelu Andersonovou (41).

Článek

"Pamela byla přesně tím, co studio Twentieth Century Fox hledalo. Chtěli nějakou blonďatou sexbombu, která by přitáhla diváky k televizním obrazovkám. Agentka Scullyová byla v jejich očích vysoká, prsatá, nohatá krasavice, což absolutně nekorespondovalo s mým vzhledem," prozradila herečka.

Vysněnou roli ale nakonec přece jen dostala, protože o ni Pamela neměla zájem. Tvůrci Andersonové ale zpočátku nevěřili, že se vedle svého hereckého kolegy Davida Duchovnyho dokáže prosadit. Obrovský úspěch seriálu jim však zavřel ústa.

Reklama

Související témata:

Související články

Premiéry – Akta X, René nebo Sissi a Yetti

Tento týden do kin vstupuje očekávaný snímek na motivy slavného seriálu Akta X s názvem Akta X: Chci uvěřit. Režisérka Helena Třeštíková zase zaznamenala...

Výběr článků

Načítám