Hlavní obsah

Česká kráska bojuje o světový titul, další missky jí drží palce

Novinky, Jakub Kynčl (Šarm aš Šajch)
PRAHA/ŠARM AŠ ŠAJCH

Třetí nejkrásnější dívka roku 2008 v soutěži Miss ČR Kristýna Lebedová bojuje o umístění na mezinárodní soutěži Miss Tourism Intecontinental 2008. Výsledek by měl být znám po půlnoci ze soboty na neděli. Desítka dalších finalistek letošní soutěže krásy přilétla krátce před sobotním polednem na pražské letiště v Ruzyni.

Článek

O korunku bojuje Kristýna Lebedová s dalšími třiceti čtyřmi vybranými dívkami. Na ně během soustředění čekala nejen spousta zábavy, kdy navštívily např. hlavní město Santo Domingo a mnoho dalších turistických atrakcí, ale i náročné přípravy na finálový večer.

Během pobytu se Lebedová také zúčastnila charitativní akce, kde obdarovávala děti z chudinských čtvrtí. Kristýna si pobyt v Dominikánské republice velmi užívá, jelikož nikdy v minulosti nenavštívila takto exotickou destinaci. Jak sama říká: „I když nevyhraji, tak jsem alespoň viděla něco překrásného."

Miss Jandová drží kolegyni palce

Zbylé finalistky soutěže se v sobotu vrátily z egyptského Šarm aš Šajchu a své kolegyni drží palce. "Je bezvadné, že je prý v celé soutěži jediná blondýnka, to je vždy obrovský klad," řekla pro Novinky Miss ČR 2008 Zuzana Jandová.

Zuzana Jandová a Taťána Šedivá se při křepčení v podniku Little Buddha zasekly korálkami do sedaček. Foto: APK./2

Dívky si v závěru pobytu zařádily v luxusním podniku Little Buddha, kde s nimi dělala interview tamější televize a v egyptském přímořském letovisku si některé také vyzkoušely jízdu pouští ve speciálních buginách, kterou jim zařídil Blue Style. "Mohli jsme jet klidně daleko rychleji, byl by to větší adrenalin, ale i tak se mi to líbilo," řekla po dojezdu Zuzana Putnářová.

Jedly hodně, ale neztloustly

Většinu dívek trápily v Egyptě, jak už to tak mnohdy u turistů bývá, střevní potíže. Dívky to ale braly z té lepší stránky. Za několik dní si na to prý už zcela zvykly a nebýt křečí, tak by se dokonce i radovaly z toho, že aspoň nepřibraly, a to i přestože si celou dovolenou užívaly programu ultra all inclusive a mohly tak neustále jíst a pít, co hrdlo ráčilo.

"Klidně bych tu zůstala ještě další dva týdny. Žádné starosti, pohoda, moře - takové ideální prázdniny," zasnila se před odletem jedna z finalistek Taťána Šedivá.

Reklama

Související články

Missky si mezi beduíny manžela nevybraly

I přes vysoké nabídky mnoha Egypťanů zatím žádná z dívek neslyšela na to, že by se za desítky velbloudů a několik oslů nádavkem, přestěhovala do severoafrické...

Výběr článků

Načítám