Hlavní obsah

Představitel Batmana byl zatčen těsně před evropskou premiérou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský herec Christian Bale, hvězda nejnovějšího filmu o Batmanovi s názvem Temný rytíř, byl v úterý podle britských médií zatčen v Londýně za údajné napadení. Na policii strávil na výslechu několik hodin a poté byl propuštěn na kauci.

Foto: TOBY MELVILLE, Reuters

Herec Christian Bale

Článek

Hercovi právníci ale v tiskovém prohlášení uvedli, že Bale se ničeho nedopustil, na policii se dostavil dobrovolně a nebyl z ničeho obviněn.

Britské noviny napsaly, že čtyřiatřicetiletý herec byl zatčen poté, co jeho matka a sestra ohlásily, že je napadl v londýnském hotelu Dorchester. Stalo se tak údajně v neděli v noci, den před evropskou premiérou Temného rytíře v Londýně. Film se již za první víkend stal hitem v severoamerických kinech a trhal kasovní rekordy.

Britská policie, která se obvykle vyjadřuje velmi rezervovaně v případě kauz prominentů, pouze potvrdila, že se "dnes ráno na základě předvolání dostavil na stanici ve středu metropole čtyřiatřicetiletý muž". Zatčen byl prý na základě obvinění z útoku.

Reklama

Související témata:

Související články

Film Batman: Temný rytíř trhá rekordy

Nový batmanovský film Temný rytíř režiséra Christophera Nolana trhá rekordy. Už po prvním dni promítání v severoamerických kinech snímek vydělal 66,4 miliónu...

Výběr článků

Načítám