Hlavní obsah

Brit 15 let skládal dohromady roztrhané milostné dopisy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dlouhých 15 let trvalo jistému Britovi skládání velmi neobvyklého puzzle: jeho vlastních milostných dopisů budoucí manželce. Ta je svého času roztrhala na více než 2000 kousíčků ze zlosti nad tím, že si je přečetl někdo cizí, informovalo několik britských listů.

Foto: Profimedia.cz

Ted Howard cestoval jako zemědělský dělník sedm let po Evropě a za tu dobu napsal své milé Molly téměř stovku psaníček.

Článek

Dnes dvaaosmdesátiletý důchodce Ted Howard z jihoanglického hrabství Cambridgeshire cestoval v mládí jako zemědělský dělník sedm let po Evropě a za tu dobu napsal své milé Molly téměř stovku dopisů.

V roce 1953 ale Molly kohosi přistihla, jak čte tato milostná vyznání, a v záchvatu vzteku každý lístek rozškubala na 20 kousků - některé z nich byly menší než nehet na palci.

Skládání věnoval hodinu denně

O 40 let později její manžel začal dopisy skládat dohromady - denně tomu věnoval asi hodinu. Teď, tři roky po smrti manželky, svou nimravou práci dokončil.

"Molly mi pořád ještě hrozně chybí," řekl Howard. "Ty dopisy přinesly zpátky tolik krásných okamžiků z dobrých dob. Byla to láska na první pohled." Nyní chce na základě dopisů napsat knihu, kterou věnuje zesnulé manželce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám