Hlavní obsah

Otec prodal právo pojmenovat syna za nádrž benzínu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FLORIDA

Až se jednoho dne chlapec otce zeptá, proč se jmenuje Dixon and Willoughby Partin, tak bude mít šetřlivý otec z Floridy synovi zřejmě co vysvětlovat. Otec David Partin se totiž zúčastnil rozhlasové soutěže, ve které se soutěžilo o 100 dolarů (1470 Kč) na benzín. Vítězem se měl stát ten, kdo nabídne výměnou nejzajímavější věc na výměnu. Synovo jméno bez potíží zvítězilo.

Článek

Křestní jméno malého hocha tak bude znít "Dixon and Willoughby" po moderátorech radiové stanice. Celým jménem tak kluk vstoupí do života se jménem Dixon and Willoughby Partin, což může znít jako slangové "Dixon a Willoughby paří", jelikož výslovnost příjmení Partin je velmi podobná slangovému tvaru už tak slangového slovesa "partying", tedy pařit.

V přepočtu 1470 korun na benzín vskutku stálo nastávajícímu otci za to, aby se vzdal práva pojmenovat syna, který by se měl narodit okolo Vánoc. Deník Orlando Sentinel dodává, že není divu, že šestadvacetiletý Partin s touto nabídkou zvítězil.

Otec ovšem neodprodal svého syna kompletně. Žádost moderátorů, aby měl ještě k tomu všemu hoch prostřední jméno "With Radio´s Alan Spector" po jejich režisérovi, totiž odmítl.

Syn bude moci vyprávět příběh

"To víte, časy jsou tvrdé. Došlo mi, že bych za tohle množství benzínu mohl jezdit několik týdnů," řekl šestadvacetiletý zahradník z Orlanda David Partin.

Budoucí matka, Davidova přítelkyně Samantha, uvedla: "No, byla to jeho volba. Řekla jsem mu, že pokud to bude holčička, tak vybírám jméno já a pokud kluk tak vybírá on." S tím, že bude možná její syn své jméno nenávidět, avšak dodala: "Ale až trochu vyroste, bude mít vždy zajímavou historku ke svému jménu. Vždy jsem nějakou takovou chtěla mít, ale se Samanthou to moc nešlo."

Reklama

Výběr článků

Načítám