Hlavní obsah

VIDEO: Leoš Mareš se oženil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JEMNIŠTĚ

Populární moderátor Leoš Mareš, údajně jedna z nejlepších "partií" v Česku, se v sobotu dobrovolně vzdal svobody. Na zámku Jemniště řekl "ano" své dlouholeté přítelkyni Monice Poslušné, s níž má tříletého syna Jakuba. Před 13:00 přijela k červenému koberci, který se táhl od příjezdové cesty k bráně zámku, kolona asi 20 černých a bílých automobilů Audi. Z prvního z nich vystoupil ženich s malým synem a svědkem.

Leoš Mareš se ženíVideo: ČTK

 
Článek

Mareš v černém obleku, bílé košili, krémové kravatě a s drobným bílým kvítkem v klopě rozdával úsměvy na všechny strany.

"Moc se těšíme," řekl přihlížejícím novinářům. Snoubenka Monika se ale neukázala. Po červeném koberci pak do zámku zamířily desítky svatebčanů. Byl mezi nimi i Marešův přítel Patrik Hezucký, prezident rozhlasové stanice Frekvence 1 Michel Fleischmann s manželkou Kateřinou Lojdovou, muzikant Tomáš Vartecký nebo sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi.

Gondík dar neprozradil

"Je to vynikající, krásný," okomentoval Gondík novinářům svatební prostředí. Na Jemniště totiž přijel jako jeden z prvních. Bydlí nedaleko, a aby se vyhnul zácpě, kterou způsobila kolona svatebčanů, vzal to údajně stezkami mimo hlavní tah. Jaký dar novomanželům přivezl, neprozradil. "Je to tajné," smál se.

Mareš, který podle bulvárních deníků bere za jeden večer honorář až 120 000 korun, patří k nejznámějším a také nejlépe placeným českým moderátorům. Oblíbený showman, který je známý svým vtipkováním, vede díky vydělaným penězům luxusní život, jenž dopřává i své rodině.

Svatba prý stála přes milión

Nemalou částku Mareš investoval i do své svatby, která údajně stála přes milión korun. Podle bulváru si Mareš pro svatební den na zámku dokonce nechal vyrobit v Thajsku speciální dekorace v bílo-zelené barvě. Svatební oznámení prý zdobil akvarel a jména novomanželů byla i na vinětách podávaného archivního vína.

Na svatebním menu prý je variace z listových salátů, masový vývar s játrovými knedlíčky a vepřová panenka plněná hříbky s fazolkami ve slaninovém župánku a s petrželovým bramborem, limetový sorbet se šampaňským a pomerančovou šťávou. Svatba Leoše Mareše patří mezi nejsledovanější letošní sňatky, některé společenské rubriky ji označují za svatbu roku. Výrazně jí ale konkuruje lednový sňatek zpěváka Karla Gotta s Ivanou Macháčkovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám