Hlavní obsah

Manželé byli rozvedeni, aniž by o to požádali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

John a Joan Kitteridgovi z Sheffieldu jsou šťastnými manželi již šestatřicet let. Příbuzní i přátelé neznají spokojenější dvojici, které by to i po tolika letech tak klapalo. Když však manželům poslali dopis jejich právníci, štěstí se zhroutilo jako domeček z karet. V listině totiž bylo uvedeno, že jejich rozvod proběhl naprosto v pořádku.

Článek

Se slzami v očích nedokázali manželé vůbec pochopit, kdo za ně mohl žádost vyplnit.

„Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem četla. Věděla jsem uvnitř v duši, že to nemůže být pravda, ale byl to obrovský šok. Procházela jsem si prostě poštu a bylo to v ní. Měli jsme spolu řadu vzestupů a pádů jako každý pár. Ale nikdy jsme se nerozváděli,“ vyprávěla 59letá Joan.

Její 65letý muž se dozvěděl novinu až pozdě v noci, kdy se vrátil ze své práce nočního hlídače.

Šlo o běžnou chybu

„Pokud by to byla stará dáma nebo starší muž, kdo by ten dopis dostal, mohli by dostat infarkt. Jak se mohou takovéto chyby stávat?“ zlobil se John v rozhovoru s deníkem Daily Mail.

Dopis odeslala společnost Best Solicitors. Jeden z jejích zaměstnanců deníku řekl, že se jedná o „běžnou“ chybu, kdy bylo vzorové oznámení o rozvodu omylem odesláno manželům Kitteridgovým.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám