Hlavní obsah

Průtrž mračen zničila Agátě Hanychové vernisáž fotografií

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Velmi prudký déšť pokazil ve čtvrtek navečer Agátě Hanychové vernisáž fotografií, na kterou se modelka dlouhé týdny těšila. Agáta si na vernisáž připravila sérii fotografií z kubánské metropole, ale nikdo si ji nemohl příliš vychutnat, protože počátek jinak povedené akce mírně pokazil prudký déšť. Agáta tak jen se smutkem sledovala, jak její dílo mokne.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Agáta Hanychová u své oblíbené fotografie

Článek

Počasí se před sedmou hodinou konečně umoudřilo, a tak se Agáta vydala novinářům ukázat své dílo. Zamířila pravděpodobně ke své nejoblíbenější fotografii, kterou shodou okolností déšť vůbec nepoškodil. A když si splnila svou příjemnou povinnost, tak převzala speciální barmanskou košili Havana Club, na které je vyšité jméno Agáta.

Představení nového koktejlu se zase účastnila playmate Dominika Mesarošová, která si zkusila nový koktejl Havana Cubata také namíchat. České barmany tento drink oslovil právě na Kubě a u příležitosti této party se ho rozhodli představit. Jde o jakousi luxusní verzi Cuba libre, pouze je však obyčejný rum nahrazený archivní sedmiletou Havanou.

Mesarošová to s rumem přehnala

Mesarošová se míchání nebála, mírně jí ujela ruka a rázem byla sklenka plná archivního destilátu. "Ježiš, ono to nějak moc teče. Dá si někdo?" smála se blonďatá modelka, která na party oslňovala zejména svým dekoltem, ve kterém se nacházely silikonové trojky. "On tam prostě ten pohled sklouzne, i když se člověk sebevíc snaží, aby se to nestalo," komentoval její tílko jeden z VIP hostů party.

Ve večerních hodinách počasí ukázalo svou vlídnější tvář, a tak mohla party naplno propuknout i mimo uzavřené prostory. K vidění bylo obrovské množství celebrit - mimo Agáty Hanychové s přítelem Janem Charouzem například Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, dále II. vicemiss České Miss 2008 Elisavet Charalambidu, Lejla Abbasová či další misska Lilian Sarah Fischerová.

Jeden z nejznámějších českých barmanů a odborníků přes koktejly Aleš Půta akci poměrně přesně zhodnotil: "No upřímně nám to tu to počasí docela pokazilo, takže nevím, jak to probíhá celé venku, ale tady vevnitř ve VIP prostorech se nakonec stejně vyleje takové množství Havany, že si to ani nedovedete představit."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám