Hlavní obsah

Maria Šarapovová: Miluju chlapské oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rozruch ve wimbledonské módě letos způsobila především ruská tenistka Maria Šarapovová. Přestože ze hry už vypadla, skórovala nad soupeřkami výběrem originálního úboru – přišla totiž v pánském smokingu. A novinářům pak hvězda z antuky přiznala, že má pro pánské oblečení slabost a chodí v něm raději než v ženských modelech.

Článek

Maria rozvášnila diváky již při svém prvním zápase ve Wimbledonu. Tehdy přišla v kraťasech a během hry si jednu nohavici povytáhla a ukázala svá vypracovaná stehna.

„Miluju pánskou módu. Miluju smokingová saka. Nemám dnes tady na kurtu své kalhoty, ale mají velmi široké nohavice a vysoký pas. Jestli se někam hodí, pak je to rozhodně Wimbledon,“ uvedla Šarapovová.

Tenisté si v posledních letech s módou začínají pohrávat stále častěji. Také miláček žen Roger Federer letos vsadil na extravaganci a přišel na kurt v pleteném kardiganu stylu dvacátých let minulého století. Krémový úplet na propínání zdobil zlatý proužek.

Serena v plášťence

Módou posedlá Serena Williamsová zase proti soupeřce z Estonska Kaie Kanepiové vystoupila v pršiplášti s páskem v pase. Celý zápas na ně přitom pálilo slunce.

„Viděla jsem Federerovu vestu. Myslím, že byla velmi stylová. Byla krásná. Ale neviděla jsem Serenin pršiplášť. U bílé je těžké přijít s něčím novým. Na Grand Slamu jsem nikdy neměla šortky, ale jestli se to někam hodí, pak sem,“ dodala Ruska Šarapovová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám