Hlavní obsah

Muž po 30 letech zjistil, že se při pitce oženil

WASHINGTON

Film Mejdan v Las Vegas se stal skutečností pro 67letého Australana. Ten se totiž po třiceti letech dozvěděl, že je od roku 1978 ženatý. Na svatbu s krásnou Američankou si, stejně jako Cameron Diazová a Ashton Kutcher ve zmíněném filmu, nepamatoval, neboť svatbu podnikl ve značně opilém stavu. Vše vyšlo najevo, až když se "podruhé" oženil se současnou láskou a snažil se za ní odstěhovat na Havaj.

Článek

Americké imigrační úřady mu ale sdělily, že jeho „druhá“ choť nemůže být podle zákonů jeho manželkou, neboť bigamie je na Havaji nezákonná. Vyděšený sedmašedesátiletý muž si myslel, že se jedná o nedorozumění, ale po vyšetřování případu zjistil, že se v roce 1978 skutečně oženil. Na blonďatou Američanku, jíž řekl v Arizoně před třiceti lety ano, úplně zapomněl.

Po šokující zprávě se snažil svou manželku, s níž by letos oslavil perlovou svatbu, vypátrat. A zjistil, že se v roce 1993 také vdala, a tím se rovněž dopustila bigamie.

Celou situaci navíc zkomplikovala skutečnost, že v roce 1978, kdy muž v opilosti vstoupil do manželství s neznámou krasavicí, byl ještě ženatý s první chotí. S ní se ale pár let nato rozvedl. Minulý měsíc americké úřady po zhodnocení všech důkazů domnělý sňatek anulovaly.

Mužova současná přítelkyně z Havaje ho přitom celou dobu podporovala a plánuje, že se svou láskou uzavře sňatek podruhé, tentokrát již legálně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám