Hlavní obsah

Pamela Andersonová nastoupí do reality show Big Brother

Novinky, jky

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka se musí stále nějak zviditelňovat, aby si udržela nabídky na focení a placené účasti na nejrůznějších akcích. Dalším krokem, který podnikne, je účast v australské verzi reality show Big Brother.

Článek

Andersonová, která vešla ve známost poprvé jako dívka Playboye, nastoupí do již "rozjetého vlaku". Série byla totiž spuštěna už 28. dubna, ale ona nastoupí do vily až 9. července. Producenti reality show si samozřejmě od její účasti slibují rapidní zvýšení sledovanosti pořadu, který tam vysílá tamější kanál Network Ten.

Spuštění poslední série se australským producentům evidentně nepovedlo. Stejně jako v České republice u reality show VyVolení totiž postupem času sledovanost klesá či stagnuje. Aktuální série Big Brother má v Austrálii zatím nejnižší sledovanost, a tak museli producenti sáhnout k výraznému kroku.

"Pamelu už jsem měl v merku po několik měsíců a jsem opravdu nadšený, že můžu ohlásit, že se bude naší show účastnit," řekl producent pořadu a dodal, že je celá produkce zvědavá zejména na reakce ostatních soutěžících.

Pamela bude prý ve vile učit své spolubydlící obchodním trikům. Exzaječice Playboye bude ve vile v dobré společnosti. V tuto neděli se do vily vrací například trpasličí břišní tanečnice Rima, která musela soutěž opustit v květnu poté, co si zlomila nohu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám