Hlavní obsah

Australští rockeři Rose Tattoo dají v Praze volný lístek odsouzeným zločincům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ne, není to žádná legrace. Australští rockeři Rose Tattoo, kapela, která je v řadě zemí populární jako jejich krajané AC/DC, přichystala českým fanouškům na svou českou koncertní premiéru nečekaný dárek. Každý návštěvník koncertu, který se uskuteční 2.7. v pražském klubu Retro Music Hall, má volný vstup. Ovšem pouze tehdy, jestliže už byl za mřížemi.

Článek

Návštěvníci koncertu, kteří chtějí vstupenku gratis, se u vstupu musejí prokázat výpisem z trestního rejstříku se záznamem o výkonu nejméně dvouletého trestu odnětí svobody.

Nejvíce očekáváni jsou prominentní hosté. Pokud v den koncertu dostanou vycházku Kajinek či Winkelbauer (oba odsouzení na doživotí), budou mít dokonce vyhrazena místa ve VIP sektoru s pozvánkou na raut po skončení koncertu.

Rose Tattoo nezapomínají na své kořeny, neboť každý člen skupiny v mládí poznal prostředí nápravného zařízení. "Na rozdíl od mnohých dnešních muzikantů není u Rose Tattoo přívlastek ´kapela z ulice´ pouhým image. Každý člen skupiny prožil mládí v nuzných dělnických čtvrtí australských velkoměst a poznal kriminál na vlastní kůži. O bojích pouličních gangů, divokých pitek, lehkých ženách, ale i o opravdovém kamarádství je i většina jejich textů. Této partě může posluchač zkrátka věřit," řekl Jiří Kubík z pořádající agentury Ozzy & Potkan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám