Hlavní obsah

Čtvrtníček pojídal moučné červy s praženými sarančaty

Novinky, das

Herec a moderátor Petr Čtvrtníček a jeho kolegyně Lejla Abbasová s Ester Janečkovou ukázali, že mají opravdu silné žaludky. Na Semtex party si pochutnávali na nevšedních lahůdkách. Podávali se pražení cvrčci s kořením, sarančata na malých toustech nebo mouční červi se zeleninou.

Článek

"Tykadýlka mi zůstávají mezi zuby, ale dal jsem to,“ pochválil se Čtvrtníček poté, co si doslova pochutnal na toustu se sarančaty.

Neobyčejné lahůdky si nenechaly ujít ani Lejla Abbasová a Ester Janečková. "Exotiku máme v srdci, to dáme,“ odhodlaně vykřikovaly a elegantně vidličkami nabíraly jemná sousta z hromádek moučných červů na svých talířcích.

Jediný, kdo tyto nevšední delikatesy opravdu nezvládnul, byl David Gránský, finalista soutěže X-Factor. "Brr, tak do toho fakt nejdu,“ prohlásil při shlédnutí nazdobených talířů.

Party se konala při příležitosti oslav 15. narozenin společnosti Pinelli, která populární český energetický drink vyrábí.

Reklama

Související témata:

Související články

Reklama na kamarádský fernet je neetická

Reklama na Fernet Berentzen, v níž vystupuje herec Sagvan Tofi, je podle arbitrážní komise Rady pro reklamu (RPR) neetická. Tofi v reklamě hovoří o alkoholu...

Výběr článků

Načítám