Hlavní obsah

Pomeje obdivuje nahou Bohdalovou

Herec a producent Jiří Pomeje (43), který má s bulvárem velmi bohaté zkušenosti je stejně jako většina českého showbusinessu znechucen zveřejněním fotek Jiřiny Bohdalové v rouše Evině. I když zároveň říká, že fotky jsou pro Jiřinu velmi lichotivé.

Článek

"Na svůj věk na nich vypadá velmi dobře. Celé je to ale naprosto obludná záležitost, doslova rána pod pás. Je to překročení novinářské etiky a elementární slušnosti. Naprosto tady postrádám úctu uznávané herečce. Přitom smutné je, že proti této kauze prakticky není velká možnost obrany. Vím, o čem mluvím, za rok čekání a chození po soudech je nakonec omluva s maximálně padesáti tisíci korunami, které většina z nás vysoudí směšnou záležitostí," říká Pomeje.

"Já jsem si například minulý týden přečetl, že jsem okradl děti. Fakt je, že jsem pomáhal při projektu Andělská tvář 2. Akci jsem jen moderoval, nikomu jsem nic nesliboval, s penězi jsem vůbec nepřišel do styku. Někomu se ale hodilo do krámu, že jsem dlužník. Asi mu vadilo, že znovu jdu nahoru a tak se pokusil plivnout mi do tváře. Celou záležitost bych u soudu vyhrál, ale chce to čas a nervy, a tak ani nevím, jestli se mám do té věci zase pustit," konstatoval Jiří Pomeje a dodal, že podobná informace může odradit sponzory a fakticky přispět ke zničení kariéry.

Nynější manažer zpěvačky Ivety Bartošové tvrdí, že se už stává vůči bulváru docela imunní. "Už se ale takovým článkům jen směji. Ale stejně jako Ivetu mě opravdu rozhodí - a kvůli tomu jsem ochoten se i prát - když mi sáhnou na rodinu. Ivetu dokážou pomluvy, které se dotýkají Artura, psychicky pěkně zdeptat. Osobně si myslím, že si je vymýšlejí zamindrákovaní novináři, kteří by se sami měli léčit," domnívá se Pomeje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám