Hlavní obsah

Uprchlý lupič požádal při útěku policisty o sundání pout

Novinky, jky
BERLÍN

Muž, který se pozdě v noci vloupal do německého supermarketu a byl při tom chycen, utekl policistům i přesto, že byl připoután k zábradlí. Během několika chvil si ale zaběhl na nedalekou policejní stanici, kde požádal policisty, aby mu sundali pouta.

Článek

"Bylo to od něj opravdu hloupé. Pouta mu sice sundali, ale jeho si tam nechali," řekl policejní mluvčí pro deník Frankfurt Monday. Bezpečnostní stráž muže spoutala a zadržela i tři další osoby, které se do budovy vloupaly.

Než dorazila policie na místo činu, tak se mladému lupiči podařilo vyháknout ze zábradlí a utéci. Jen o několik minut později se ale objevil na policejní stanici a policistům řekl, že ho spoutal ze srandy kamarád. Policisty požádal o pomoc a ti se s ním dokonce ještě zasmáli jeho smůle.

Po chvíli to ale policistům nedalo a začali zjišťovat, zda náhodou devatenáctiletý muž není ten, který utekl. Zatlačili na něj a po chvíli přiznal, že je to opravdu on, kdo je pohřešovaný. Muž tak sice přišel o pouta, ale i o svobodu. Během několika chvil skončil se třemi dalšími spolupachateli v cele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám