Hlavní obsah

Britney Spearsová se musí stěhovat, otec prodal její dům

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová se odstěhovala z Los Angeles. Neměla na výběr. Její luxusní rezidenci ve Studio City jí totiž prodal otec Jamie, jenž je do konce července soudně pověřeným správcem jejího majetku. Odehrála se tu lednová hysterická scéna a násilný odvoz na psychiatrii, kvůli čemuž soud zakázal popové princezně přístup k vlastním dětem.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová

Článek

Soud v březnu také stanovil správcem jejího majetku otce Jamieho Spearse, ten má rovněž právo ovlivňovat kariéru své dcery a zasahovat do jejího programu. Ihned po nařízení soudce rozprodal otec většinu ze sedmi aut, která si Britney v posledních letech koupila.

Správcem movitého i nemovitého majetku je Spears do konce července, kdy proběhne další soudní stání a rozhodne se o tom, zda je popová hvězda schopná spravovat si život sama. Podle všeho se Britney teď odstěhuje k rodičům do Louisiany.

Potvrdil to i její právník Samuel Ingham. V rodinném sídle se budou všichni připravovat na porod sedmnáctileté Jamie Lynn Spearsové, dítě čeká se snoubencem Caseym Aldridgem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám