Hlavní obsah

Tereza Brodská z Ulice neodchází, jen se těší na odpočívání

Právo, mer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nedávno se spekulovalo o tom, že jedna z hlavních postav nejúspěšnějšího seriálu na Nově, herečka Tereza Brodská, z něho odchází. Při dotočné Ulice televizní Bára Jordánová prozradila, že nekonečný seriál neopouští, jen si potřebuje odpočinout.

Článek

Při dotočné seriálu Ulice nám jedna z hlavních představitelek Tereza Brodská potvrdila, že není pravda, co se psalo o jejím opuštění role Báry Jordánové.

„Z Ulice skutečně neodcházím, jen si potřebuji odpočinout. Takže se na obrazovce budu vyskytovat sporadičtěji,“ řekla Právu herečka, která v květnu oslavila čtyřicátiny. Tři roky se seriálovou Bárou daly Tereze pořádně zabrat, navíc přijala nabídku Novy v několikadílném nově chystaném seriálu.

Ráda se válí

"Teď se však především těším na prázdniny. Plánuju si odpočinek, odpočinek a odpočinek. Ten spočívá v tom, že se sklenkou vína na lehátku pozoruji, co Samík s Herbertem (syn s manželem - pozn. red.) vyvádí. Velmi ráda se válím,“ prozradila Tereza.

Léto prožije v Čechách, nějaký čas také na jihu naší země a pokud ji televizní šéfové uvolní, pak prvních čtrnáct dní v září chtějí s rodinou pobýt ve Francii.

Reklama

Související články

Hana Maciuchová: Být herečkou nebyl můj sen

Hana Maciuchová ve středu odpovídala na otázky čtenářů v ONLINE-CHATU Novinek. Mimo jiné uvedla, že herecká profese jí mnoho dala, ale být herečkou nebyl její...

Výběr článků

Načítám