Hlavní obsah

Italové nechtěli přepnout z fotbalu na film, manželky na ně zaútočily

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUCCA

Hned čtyři páry byly v Itálii zatčeny po tvrdých hádkách, které doprovázely boj o to, jaký program v televizi poběží. Muži se chtěli dívat na fotbalové mistrovství Evropy, zatímco jejich partnerky chtěly sledovat filmy. Pikantní je, že všechny čtyři zatčené páry bydlí na jedné ulici.

Článek

"Měli jsme stále nějaké telefonáty o nepokojích v jedné ulici. Nejdříve jsme si tedy logicky mysleli, že jde o jeden incident, ale ukázalo se, že adresy se liší v popisných číslech," řek policejní mluvčí ve městě Lucca.

"Když naši policisté dorazili na všechna čtyři místa, tak zjistili, že se hádky odehrávaly kvůli zcela totožnému důvodu. Muži odmítali nechat manželky sledovat filmy, když zrovna šel fotbal," informoval mluvčí.

Všechny ženy byly ovšem tak rozzlobené, že na své muže fyzicky zaútočily. Museli jsme je všechny zúčastněné vzít do vazby, teprve pak bylo možné řešit, co se vlastně stalo," dodal mluvčí policie. Čili jak muži, tak ženy o svůj oblíbený pořad v televizi nakonec přišli.

Obdobný případ se stal nedávno i v České republice, kdy manželka chtěla sledovat Boba a Bobka, ale muž nelítostně trval na tom, že fotbalový kanál nepřepne a zavolal policii sám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám