Hlavní obsah

Daniel Craig si při natáčení Bonda uřízl kus prstu

LONDÝN

Herec Daniel Craig při natáčení nové bondovky zažil první vážnější úraz. Během jedné scény si uřízl vršek prstu. K nehodě došlo v pondělí 10. června odpoledne. Z natáčení vezla Craiga do nemocnice rychlá záchranná služba.

Foto: Archiv Právo, Právo

Agent 007 James Bond v podání Daniela Craiga

Článek

„Bylo tam docela dost krve a tak se rozhodli, že ho odvezou do nemocnice na chirurgii,“ uvedl londýnský zdroj ze studií Pinewood. Pár hodin nato už byl Daniel zase zpět připraven pokračovat v natáčení.

Ve dvou týdnech je to ale už podruhé, co potkala Daniela smůla a zranil se při natáčení. Týden před tím se vážně zranil v obličeji a lékař mu musel dát osm stehů.

„Někteří lidé začínají věřit, že je ten film prokletý,“ dodal zdroj. Vyjma herců totiž v posledních dnech utrpěly vážné škody i rekvizity a výprava.

Požáry a autonehoda

Naposledy ve studiích vypukl požár a poničil některé části venkovních scén. Přitom studio muselo být přestavěno již loni, když požár zničil scénu z předchozí bondovky Casino Royale.

V dubnu se zranili při natáčení v Itálii dva kaskadéři. Jeden z nich utrpěl vážné poranění hlavy. Druhý z nich pak skončil v jezeře Garcia s vozem Aston Martin a musel bojovat o život.

Reklama

Výběr článků

Načítám