Hlavní obsah

Bohdalová se zhroutila, zřejmě kvůli nahým fotkám v bulváru

PRAHA
Aktualizováno

Herečka Jiřina Bohdalová se ve čtvrtek zhroutila a byla převezena do nemocnice. Důvodem jejího kolapsu mohlo být zveřejnění choulostivých fotografií v deníku Aha!

Článek

"Mohu vám potvrdit, že jsme u této pacientky zasahovali kvůli zhoršenému zdravotnímu stavu. Přiměřeně jejímu zdravotnímu stavu jsme ji ošetřili a přepravili do adekvátního zdravotnického zařízení," řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Sedmasedmdesátiletou herečku vyfotil prý český turista, který bydlel ve stejném hotelu v tureckém letovisku Belek. Následně fotografie údajně poskytl bulváru. Herečka byla vyfotografována nahá, jak si na balkoně věší prádlo.

"Nechala si dveře na terasu dokořán a uvnitř bytu dál chodila nahá," řekl deníku Aha! autor fotek s tím, že Bohdalová se podle jeho slov vůbec neschovávala a vidět ji tak mohl kdokoli.

Karel Šíp: Je to svinstvo!

Dobrý známý Jiřiny Bohdalové moderátor Karel Šíp byl zprávou o jejím hospitalizování zdrcen. "Fotky jsem viděl a o tom, že byla hospitalizována, se dozvídám od vás poprvé. Už když jsem ten výtisk viděl, tak jsem si říkal, že tohle ponese asi velmi těžce," řekl Novinkám Karel Šíp.

Problémy s bulvárem má více českých celebrit. Zdroj: ČTK

"Upřímně, je to svinstvo největšího kalibru a vůbec nevěřím tomu, že to nafotil nějaký neznámý čtenář. Ty fotografie jsou foceny takovým teleobjektivem, který s sebou žádný turista na dovolené nemá. Navíc v hotelu, ve kterém pobývali, není žádná česká klientela. Do něj jezdí takřka jen Rusové. Myslím si tedy, že je to práce novinářů, pod kterou se všichni styděli podepsat," spekuloval smutně Šíp.

Telefon má vypnutý

"Dokonce se mě před tou cestou ptala, jaké to tam je a jestli tam má jet. Každopádně teď je důležité, aby byla v pořádku. Hned ji pošlu zprávu, abych zjistil, jak na tom je," dodal Karel Šíp.

Legendární herečka má však momentálně mobilní telefon vypnutý a volající se tak dostane pouze do hlasové schránky.

V muslimských zemích, jako je Turecko, je ukazování se na veřejnosti bez oblečení nebo opalování nahoře bez mimo turistická střediska většinou zakázáno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám