Hlavní obsah

V rumunské restauraci se k jednomu ze stolů posadili medvědi

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

O tom, že Rumunsko není zcela bezpečná země, asi nepochybuje téměř nikdo. Proto možná ani nepřekvapí, že do restaurace v městečku Sinaia zavítali tři medvědi. Posadili se k jednomu ze stolů a zřejmě čekali na obsluhu. Ta se ale rychle vytratila společně se všemi hosty.

Foto: Profimedia.cz

Hosté restaurace měli z medvědů upřímný děs. Ilustrační foto

Článek

Když do podniku vstoupil medvěd vážící 160 kilogramů, tak celá restaurace oněměla. Pokud ještě někdo čekal, že se za ním vynoří jeho cvičitel, tak byl asi poměrně nepříjemně překvapen, když ho následovali další dvě zvířata.

Hosté okamžitě začali opouštět rozjedené pokrmy a brali nohy na ramena. Medvědi po chvíli čekání ztratili trpělivost a šli se do kuchyně obsloužit sami.

"Bylo to jako ta pohádka o třech medvědech, ale úplně naopak. Tentokrát šli oni sníst jídlo lidem. Ale oni nechtěli jen kaši, chtěli celé menu," řekl jeden z hostů Flaviu Lazar.

Nic podobného se zatím neudálo

"Jsme tu zvyklí, že medvědi sem tam přijdou v noci z nedalekých lesů a hledají v popelnicích nějaké jídlo. Ale něco takového tu ještě nikdo neviděl. Je zázrak, že nebyl nikdo zraněn," dodal Lazar.

Hladová zvířata opustila restauraci ještě před příjezdem policie a správců nedalekého přírodního parku. Nenechala po sobě ani stopy vyjma jedné polámané židle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám