Hlavní obsah

Žena omylem zavolala příteli při sexu s jiným mužem

– LONDÝN

Žárlivý přítel se vzteky neznal, ujel 15 mil a napadl svou přítelkyni poté, co mu ona omylem zavolala na mobil během sexu s jiným mužem. O'Brian přiznal, že naslouchání výmluvným zvukům ho tak rozzuřilo, že nasedl do auta, jel ke své přítelkyni domů a botou jí šlápnul do tváře tak silně, že nechal otisk.

Článek

Toni Miltonová (38) nešťastnou náhodou vytočila na mobilu svého přítele, Neila O'Briena (41). Ten ale nebyl vůbec potěšen. Poslechl si totiž v přímém přenosu, jak se Toni miluje s jiným mužem. Žena si uvědomila, co se stalo, teprve když O'Briana uslyšena řvát do telefonu. Když se do mobilu ozvala, Neil jí jen řekl: "Chápu to tedy tak, že je mezi námi konec."

Tím to ale nekončilo, zhrzený muž potupu nevydržel a vydal se ke své přítelkyni domů vyřešit záležitost fyzickým napadením.

Soud poslal žárlivého milence na 15 měsíců do vězení

Jak uvádí list Daily Telegraph, soud v Leicestru za to O'Briena poslal na 15 měsíců do vězení. Soudce prohlásil, že ani "neobvyklé okolnosti" incidentu ho před vězením nezachrání.

"Jakýkoliv soud by pochopil, že jste byl naštvaný. Zůstává ale faktem, že jste ujel 15 mil a poškozenou osobu napadl. Jsem proto přesvědčen, že se jednalo o pomstu. Její zranění mohla být smrtelná," zmínil soudce William Everard obžalovanému O'Brianovi při čtení rozsudku.

Vztah jim prá skřípal už delší dobu

Soud se dozvěděl, že pár spolu chodil šest měsíců, ale v jejich vztahu to prý skřípalo. A tak když O'Brian odjel k rodičům, Miltonová k sobě pozvala bývalého přítele.

"Zdá se, že když spolu byli v posteli - a zde je nutné vzít do úvahy, že měli sex - její mobilní telefon spadl na zem. Spadl však tak, že vytočil O'Brianovo číslo. Ona si uvědomila, co se děje, teprve když uslyšela, jak obžalovaný křičí její jméno," vysvětloval kuriózní případ žalobce John Hallissey. O'Brian se k napadení přiznal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám