Hlavní obsah

OBRAZEM: Beckhama napadl homosexuální fanoušek přímo na hřišti

LOS ANGELES

Až na trávník se podařilo proniknout jednomu fanouškovi Davida Beckhama během zápasu týmu LA Galaxy. Homosexuální obdivovatel přiběhl před bránu, kde svůj britský idol objal a začal se k němu tulit. Beckham se choval netečně, objetí neopětoval, ale ani se nijak agresivně nesnažil vysmeknout. Pak hvězdě týmu pomohl spoluhráč Chriss Klein a podivína zneškodnil.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista Chriss Klein (vlevo) se řítí zbavit Davida Beckhama otravujícího fanouška.

Článek

„Ten blázen běžel přímo k němu, byl mu sotva po ramena, objal ho z pravé strany a krátce mu položil tvář na rameno. Pak se k němu vyřítil Klein, tak se lekl a snažil utéct. Ale Klein ho donutil lehnout na záda. On si začal krýt tvář a křičel. Odvlekla ho až ochranka,“ popisoval incident jeden z diváků.

Beckham sleduje, jak Klein sráží k zemi podivného fanouška.foto: Profimedia

Není jasné, proč se sám Beckham nebránil. Zřejmě si nechtěl pokazit reputaci, nebyl z toho ale rozhodně nadšený. Podle výrazu v tváři bylo jasné, že je pěkně naštvaný na neschopnou ochranku, která dovolila tomu muži proniknout až mezi hráče.

Chriss Klein není žádný kliďas.foto: Profimedia

O zásah se postaral prchlivý Chris Klein, stačilo jedno hrozivé gesto a fanoušek ležel v obranné pozici na zádech. Spoluhráči si svou hvězdu bedlivě hlídají.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám