Hlavní obsah

Vídeňská policie hledá ruského Ramba

Novinky, aš, has

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Vídeňští policisté mají políčeno na brutálního protivníka. Pátrají po muži, který nápadně připomíná slavného představitele Ramba Sylvestra Stalloneho. Podle rakouského Krone jde ale o ruského azylanta, jehož identitu zná. Sajíd A. žije ve středisku pro uprchlíky a brutálně napadl a okradl prodavačku v luxusním obchodě.

Foto: Novinky

Vídeňská policie vydala zatykač na ruského Ramba.

Článek

Rakouská média si 32letého Rusa Sajída A. ihned překřtila na Ramba. Muž ve středu v 15:30 přepadl na vídeňské pěší zóně prodavačku v prodejně s klenoty. Na 52letou ženu vytáhl plynovou pistoli. Když se otočila, aby obsloužila zákaznici, praštil ji do zátylku a poté chtěl ukrást hodinky značky Dolce & Gabbana za 230 euro (5750 korun).

Žena musela vyhledat ošetření ve vídeňské nemocnici.

Moc šikovný ale na rozdíl od filmového hrdiny nebyl, na místě nechal číslo svého mobilního telefonu. A zapomněl i ukradené hodinky.

Policie na ruského azylanta hned vydala zatykač. Uvedla, že je 1,75 metru vysoký, hnědovlasý a má šedivé oči. Žije od září 2007 v táboře pro uprchlíky v Nenzingu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám