Hlavní obsah

Speciální golfová hůl poslouží i jako toaleta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Stojíte uprostřed rozsáhlého golfového hřiště, za chvíli máte odpalovat a najednou vás přepadne silná potřeba močit. Toaleta široko daleko žádná, ani keř či strom, ke kterému byste se mohli obrátit. S novou golfovou holí UroClub to ale není žádný problém. Do speciální duté hole se vejde až půl litru moči a po vykonání potřeby ji lze jednoduše zašroubovat a hrát dál.

Článek

„Golfová hůl umožní vychutnat si naplno hru, aniž byste museli myslet na to, kde je nejbližší strom,“ píše na internetových stránkách výrobce golfových doplňků. Jedna hole vyjde v přepočtu na osm set korun.

Pod holí UroClub je podepsaný floridský urolog Floyd E. Seskin, který se tak snaží ulehčit od problémů s močením především mužům, kteří mají problémy s prostatou.

„Špatné močení trápí stále více mužů od třiceti let nahoru. A přiznejme si, na golfových hřištích není zrovna hodně toalet,“ řekl novinářům Seskin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám