Hlavní obsah

Miss ČR Zuzana Jandová převzala kufřík s miliónem korun

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nejkrásnější dívka České republiky pro rok 2008 Zuzana Jandová přebrala ve středu odpoledne v prostorách UniCredit Bank v centru Prahy kufřík s miliónem korun. Co bude přesně s penězi dělat, zatím dlouhonohá bruneta neví. Ladem je ovšem jistě ležet nenechá.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Majitel soutěže Miss ČR Jan Moťovský předává vítězce Zuzaně Jandové kufřík s miliónem korun.

Článek

Miss ČR Zuzana Jandová si přebrala jednu z hlavních cen pro vítězku jubilejního dvacátého ročník - milión korun. Úctyhodnou sumu peněz si dobře prohlédla a poté kufřík zanechala v bance.

"Zatím ještě netuším, co s penězmi budu dělat. Pravděpodobně je dám na nějaký termínovaný vklad, ale opravdu ještě nejsem rozhodnutá," řekla Jandová.

Zuzana Jandové s vyhranými penězifoto: Novinky/Jakub Kynčl

"Za měsíc mě čeká dovolená. Jako odměnu za účast v soutěži jsme všechny finalistky dostaly od cestovní kanceláře Blue Style desetidenní pobyt v egyptském Šarm as Šajchu. Tak se tam asi v červenci trochu upečeme," dodala pro Novinky s úsměvem Jandová.

Reklama

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám