Hlavní obsah

Ruská hudební skupina Tatu ruší koncerty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Julia Volkovová z ruské hudební skupiny Tatu má vážně poškozené hlasivky a lékaři nevylučují, že bude muset podstoupit operaci. Podle ruského listu Žizň proslavené dívčí duo - "sedmnáctky" Julia a Jelena - zrušilo pro příští období všechna turné a přestalo nahrávat písničky i klipy.

Článek

Manažer skupiny označil za pravděpodobné, že příčinou Juliiných potíží byly podmínky smluv na vystoupení v cizině. Zahraniční turné Tatu byla podle manažera velmi intenzívní, koncertů bylo příliš mnoho a dívky musely zpívat výhradně na živo.

Podle foniatričky moskevského Velkého divadla Julie Alexejenkové se zpěvačce na hlasivkách vytvořily uzlíky, které bude asi nutné odstranit operativně.

Rozhodnou však o tom odborníci po dalším důkladném vyšetření pacientky.

Kontroverzní ruská dvojice, otevřeně podporující lesbickou lásku, byla velmi úspěšná i u českého publika. Loni v prosinci se chystala na pět koncertů v České republice a měla se také zúčastnit ceremoniálu vyhlášení vítězů ankety Český slavík.

Kvůli onemocnění však bylo turné odloženo na únor. Podle původního plánu mají Tatu zahrát v Hradci Králové, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a v pražské hale BC Sparta. Hosty jejich show má být dívčí trio Black Milk a zpěvák Petr Kotvald.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám