Hlavní obsah

Čech skončil na masturbačním maratónu druhý

– KODAŇ

František Klimeš překonal na mezinárodním masturbačním maratónu v Dánsku český rekord v délce masturbace. Sedmadvacetiletý Čech vydržel na soutěži v Kodani nepřetržitě masturbovat po dobu osmi hodin a pěti minut. Nejenže tak překonal „výkon“ Marcela Rimela na maratónu v Londýně před dvěma lety (6 hodin a 30 minut), ale navíc se umístil na celkovém druhém místě.

Článek

Mezinárodní šampionát hostil během uplynulého víkendu kodaňský klub Swingland a startovalo na něm 50 účastníků, z toho 8 žen. Maraton byl zahájen v sobotu ve 12.30 hodin a předčasně ukončen ve 21 hodin.

Akci museli organizátoři ukončit z časových důvodů a dalšímu vytížení klubu ve večerních hodinách.

"Jsem spokojen s výkonem, ale rozčarován z organizace a ze způsobu ukončení. Měl jsem na víc a věřím, že bych pokořil i světový rekord z letošního maratonu v San Franciscu, který je 9 hodin a 33 minut,“ uvedl František Klimeš.

Výtěžek jde na prevenci boje s HIV 

Organizátorka soutěže, přední dánská sexuoložka Dr. Pia Struck, která se již osm let zabývá sexuálními prožitky žen i mužů, použije finance vybrané od účastníků na podporu projektů v prevenci boje s HIV a dalších pohlavně přenosných chorob.  

O výsledcích maratonu tak nakonec rozhodovaly přestávky, které si mohli účastníci v průběhu dne volně dělat na občerstvení a toalety. Kdo strávil masturbací nejvíce času, tak nakonec měl nejlepší výsledek. Paradoxem je, že vítěz z Dánska překonal českého borce o pouhou jednu minutu.

Masturbace jako běžná věc

„Smyslem našeho snažení, ať se již jednalo o samotný výběr českého zástupce, tak jeho doprovod a sponzorství, bylo finančně přispět na preventivní projekty a otevřít téma masturbace v českých médiích. Poselstvím je, aby lidé masturbaci brali jako zcela běžnou věc a ne jako něco špatného, co vychází z předsudků z dob ještě nedávno minulých,“ uvedl manažer Clavin týmu, který byl sponzorem a vyhlašovatelem české účasti.

Většinu ze „závodníků“ na maratonu tvořili místní Dánové, nechyběli ale ani zástupci z jiných zemí – Švédska, Anglie, Německa, Japonska a ČR. Akce se odehrávala ve swingers klubu, celkem v 5 místnostech, z nichž byla jedna s masturbujícími účastníky otevřená pro akreditované žurnalisty a fotografy.

Reklama

Výběr článků

Načítám