Hlavní obsah

Šestnáctiletý a sedmnáctiletá přivedli na svět trojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jednovaječná identická trojčata se rodí s pravděpodobností 1:200 milionů porodů. Sedmnáctileté Siobhan Dalyové a o rok mladšímu Deanu Maovi se to podařilo hned napoprvé. Šestnáctiletý štukatér teď se svou partnerkou vystoupil v britských médiích jako šťastný otec. Zatímco jeho vrstevníci si teprve začínají užívat života, on se prý na roli otce a pečovatele o rodinu těší.

Článek

"To těhotenství bylo naprostá nehoda, ale teď jsem dostala nejúžasnější dárek v podobě tří malých krásek. Je to zázrak!“ svěřila se magazínu NOTW mladičká matka.

Dívka se tak stala vůbec nejmladší Britkou, která porodila identická trojčata přirozeným početím. Na světě běhá jen málo podobných sourozenců.

"Když jsem se dozvěděl, že jsou to trojčata, zařval jsem na hlas: 'Jo!'“ chlubí se šestnáctiletý táta, který ještě loni seděl ve školní lavici. Jako štukatér a omítkář teď bude mít dost práce, aby pětičlennou rodinu uživil.

"Jsme sice mladí, ale budeme nejlepšími rodiči na světě,“ věří si oba teenageři. Shauny, Summer a Savanah se narodily o víkendu v Liverpoolu císařským řezem. Ačkoli přišly na svět o devět týdnů dříve, jsou všechny ve výborné kondici, zatím v inkubátorech.

Reklama

Výběr článků

Načítám