Hlavní obsah

Naomi Campbellová plešatí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Modelka Naomi Campbellová podle své kamarádky skutečně ztrácí vlasy. O řídnutí porostu této slavné britské krásky se spekuluje již řadu měsíců. Jí blízká osoba však tvrdí, že příčinou není modelčina prchlivá povaha, ale neustálé narovnávání černošských kudrnatých vlasů a náplety, které kontroverzní modelka neustále podstupuje.

Foto: Profimedia.cz

Vlasy Naomi Campbellové jsou ve velmi špatném stavu.

Článek

Lysiny na modelčině hlavě dokumentují záběry z médií, zvláště patrná byla řídnoucí hříva ze snímků pořízených u soudu, kam se Campbellová dostavila kvůli obvinění z útoku na policistku. Toho se dopustila na letišti Heathrow v Londýně, když jí v Terminálu 5 ztratili zavazadlo.

„Už se jí to zhoršuje nějakou chvíli. Kadeřník Sam McKnight mi řekl už v devadesátých letech: ´Měla by být raději opatrná s těmi náplety, jinak přijde o vlasy,“ potvrdila bývalá modelka Huggy Ragnarssonová.

„Ty náplety jí tahají za kštici a poškozují ji, což se ještě zhoršuje častým chemickým vyrovnáváním. Musí nechat svou hlavu chvíli odpočinout, jinak riskuje trvalé poškození,“ uvedl jiný zdroj britskému listu The Sun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám