Hlavní obsah

Modelka Pavlína Němcová je na skok v Praze, kde předvedla luxusní šperky

Právo, Vlaďka Merhautová

Modelka a herečka Pavlína Němcová, která ve Francii uspěla v modelingu a stala se tváří prestižních značek, zvládla založit rodinu a vystudovat práva. Vloni zaujala diváky ve francouzském filmu Edith Piaf. Nyní přijela na tři dny do Prahy.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Diamantové náhrdelníky a náušnice špičkové šperkařiny, které má Pavlína Němcová na sobě, reprezentují značku Montblanc po celém světě. K nám do Prahy dorazily z nedávno skončeného filmového festivalu ve francouzském Cannes.

Článek

Při příležitosti slavnostního otevření butiku Montblanc v Pařížské ulici předvedla unikátní klenoty. Dvě kolekce luxusních diamantových šperků Montblanc Haute Joaillerie. Dohromady čtyři kusy mají hodnotu 168 miliónů korun.

V róbě Christiana Diora ozdobená krásnými klenoty rozdávala půvabná Pavlína Němcová úsměvy na všechny strany. Na rok se stala tváří společnosti Carollinum, která k nám světové značky dováží. Do našeho hlavního města, kde odmala žila, si odskočila mezi dvěmi natáčeními.

Před pár dny dokončila práci na roli transsexuála ve francouzské komedii režiséra Patrica Leconta Válka missek. Od půlky června až do konce července filmuje v Praze. Ztvární manželku hlavního hrdiny ve filmu italsko-anglicko-české produkce podle románu Michala Viewegha Případ nevěrné Kláry. „Z role mám radost. Je to o žárlivosti, o vztazích muže a ženy,“ prozradila.

Opravdu mistrovským kouskem je kolekce Lumiére sestávající ze dvou masivních a přitom jemných ozdobných šňůr a náušnic rovněž ozdobených diamanty vybroušených do tvaru typické hvězdičky, loga značky.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Léto na chalupě

„Pak se těším na prázdniny s rodinou. Měsíc prožiju určitě v Čechách,“ řekla nám Pavlína Němcová. Svěřila se, že nejkrásnější léto je pro ni na chalupě v Jizerských horách, kde ráda houbaří, sbírá borůvky a jezdí na kole.

Zatímco maminka si v Praze užije natáčení, její syn Alain, kterému bude sedmnáct, musí v Paříži zanedlouho složit maturitu z francouzštiny. Pak půjde do posledního ročníku gymnázia a po něm by chtěl na vysokou školu polytechnického směru.

Na otázku, čím si modelka udržuje štíhlou postavu (při 180 cm míry 92-63-91), nám se smíchem odpověděla, že stresem. Žije hodně hekticky, takže žádné zvláštní cvičení, ani diety nepotřebuje. Stejně žádný sport nestíhá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám