Hlavní obsah

Indiana Jones se letos v létě konečně ožení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Calista Flockhartová slaví triumf. Po šesti letech žadonění se jí podařilo přesvědčit partnera Harrisona Forda, aby ji požádal o ruku. Dvojice plánuje intimní svatbu na letošní léto. Hlavní hrdina filmu Indiana Jones odmítal potřetí vstoupit do manželství, protože mu dvě předchozí ztroskotala.

Článek

Pětašedesátiletý hollywoodský herec randí se třiačtyřicetiletou hvězdou seriálu Ally McBealová od roku 2002. Potkali se tehdy na předávání Zlatých glóbů a zamilovali se do sebe během večírku po slavnostním předávání sošek.

„Řekl, že si vezme Calistu ihned, jakmile dokončí své propagační povinnosti k novému filmu Indiana Jones. A Calista na jeho slibu trvá,“ potvrdil magazínu National Enquirer zdroj blízký hollywoodskému páru.

Harrison Ford s Calistou Flockhartovoufoto: ČTK/AP

Flockhartová si v roce 2001 adoptovala dnes sedmiletého chlapečka Liama. Ford je vůči svatbám opatrnější, byl ženatý už dvakrát. S Mary Marquardtovou i Melissou Mathisonovou má po dvou dětech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám