Hlavní obsah

Hugh Grant se stěhuje na venkov

COTSWOLDS

Nové krásné venkovské sídlo si pořídil britský herec Hugh Grant. Stejně jako jeho londýnský byt i nový dům se nachází jen kousek od venkovské usedlosti Grantovy bývalé přítelkyně, herečky a modelky Liz Hurleyové.

Článek

Do středověkého sídla za 2 milióny liber (cca 92 miliónů korun) se populární herec zamiloval, když pomáhal Liz Hurleyové v oblasti Cotswolds vybírat na začátku letošního roku nový dům. Učarovalo mu natolik, že se tam před nedávnem vrátil a ihned souhlasil s částkou, kterou za dům majitelé chtěli.

Nové venkovské sídlo Hugha Granta FOTO: thesun.co.uk

V Londýně mají Hugh Grant a jeho bývalá přítelkyně Liz své byty vzdálené pouhý jeden blok domů, v Cotswolds jsou jejich sídla od sebe daleko 20 mil (cca 32 kilometrů). Herec se tedy na svého kmotřence Damiana, Lizina syna, může zajet kdykoliv podívat i na venkově a nebude mu to trvat nijak dlouho.

Grantova nová usedlost má tenisový kurt, vinný sklep, hřiště na polo a několik různých budov.

Reklama

Související témata:

Související články

Hugh Grant chce ženu a děti

Na každého jednou dojde. I slavný filmový hezounek a lamač ženských srdcí Hugh Grant už přiznal, že by nejradši následoval příkladu své bývalé lásky...

Hurleyová má nový dům na venkově

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová našla pro sebe a pro svého ročního syna Damiana nový domov. Za 2,75 milionu liber, což je v přepočtu asi 130 milionů...

Výběr článků

Načítám