Hlavní obsah

Aichmajerová se na party políbila s Belohorcovou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pohledná moderátorka Eva Aichmajerová se blýskla na páteční Malibu party v pražských O2 Žlutých lázních slušivým modelem, který odhaloval více, než by se většina žen kdy odvážila ukázat. Přítomní fotografové si z Evy dokonce utahovali, pravdou ale bylo, že na sebe strhla pozornost všech hostů kokosové plážové party. A aby to ještě okořenila, nestyděla se s dlouhonohou Zuzanou Belohorcovou pořádně políbit.

Článek

V rámci série až tří stovek party, které letos Malibu plánuje, se konala i plážová party, které se zúčastnily Eva Aichmajerová, Zuzana Belohorcová, Michal Beran a hudební skupina All X. Zatímco o povyk v počátku večírku se postarala Eva Aichmajerová svým veleletním modelem a polibkem se Zuzanou Belohorcovou, tak o večerní zábavu se už pak starali spíše All X.

Eva Aichmajerová na sebe poutala svým modelem velkou pozornost. Foto: Novinky

Na plážové party se blýskla i modelka Dominika Mesarošová, která na sebe upozorňuje snad jen umělým poprsím a neustálým se odhalováním. Adeptka na novou českou Paris Hilton se však dlouho nezdržela, a večer tak patřil All X, kteří se neostýchali dokonce pomoci s hudebním doprovodem celého večera a to i přesto, že se dle svých slov ocitli na party úplnou náhodou. Byli prý zrovna v okolí.

Eva Aichmajerová se Zuzanou Belohorcovou a skupinou All X. Foto: Jaroslav Tatek

K dispozici bylo na party vyjma pečených ryb a exotických koktejlů také tropické ovoce, pro milovníky sebeztrapňovacích dobrodružství pak bylo připravené i karaoke. Pokud si snad chcete také zazpívat na jedné z těchto akcí, tak jejich seznam najdete zde. A pokud nenajdete odvahu zazpívat, po konzumaci několika drinků si budete moci vylosovat jednu z cen, jako například slamák či plážové lehátko.

Reklama

Výběr článků

Načítám