Hlavní obsah

Důchodci se pobodali kvůli poslednímu kousku dortu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVATE MILANESE

Dva italští důchodci, sedmdesátiletý Niccolo Bruno a dvaašedesátiletý Alfred Mancini, na sebe zaútočili v restauraci v obci Novate Milanese u Milána. V podniku se za vstupní poplatek konzumuje jídla a pití, co hrdlo ráčí. Jenže oba muži měli zálusk na poslední kousek dortíku. Před nosem jej uloupil starší ze seniorů a dostal zato nožem pod žebro.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Manciniho rozzuřilo, že byl starší spoluhodovník rychlejší a poslední zákusek si nacpal do pusy. Proto popadl nůž, bodl ho a pokusil se utéct na ulici před restauraci. S pomocí hole se však belhal pryč velice pomalu.

Prchajícího Manciniho tak velmi rychle dostihli dva muži – policisté v civilu, kteří byli zrovna mimo službu. Ti na seniora zavolali své sloužící kolegy. Dvaašedesátiletému důchodci hrozí vězení za ublížení na zdraví.

Nůž z jídelní soupravy byl tupý, takže staršímu důchodci nezpůsobil vážnější zranění, lékaři tak Bruna po ošetření mohli propustit ihned do domácího léčení.

Reklama

Výběr článků

Načítám