Hlavní obsah

VIDEO: Prima bude vysílat nejkrutější reality show všech dob

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

TV Prima koupila práva na americkou reality show Moment of Truth (Chvíle pravdy). Na internetových stránkách Primy se už dokonce objevil i formulář pro potencionální zájemce. Je pravděpodobné, že se tento kontroverzní pořad začne objevovat na televizních obrazovkách od podzimu tohoto roku. Účastnici soutěže si bez nadsázky koledují o zničený život.

Článek

V USA patří show Moment of Truth mezi nejúspěšnější pořady letošního roku. Celá soutěž je založená na tom, že soutěžící je připojen k detektoru lži a musí odpovídat na sérii otázek. Jakmile jednou zalže, z celé soutěže vypadává a odejde bez koruny. Pokud ovšem dokáže odpovídat na vše popravdě, může odejít se slušným obnosem peněz, v USA jde o 500 tisíc dolarů (asi 8 miliónů korun).

Otázky jsou ovšem opravdu nevybíravé. Moderátor se soutěžícího mimo jiné může zeptat na to, jestli někdy kradl, zda považuje svého partnera za nejatraktivnějšího, s kterým se kdy stýkal, zda ho někdy podvedl či jestli se mu líbí nějaký z jeho sourozenců. Zkrátka můžete očekávat všechny otázky, které doufáte, že vám nikdy nebudou položeny. Ty navíc někdy nemusí klást pouze moderátor, ale i speciální host, například bývalý partner. Soutěžící může během dotazování odmítnout pouze jedinou otázku.

Diváky láká škodolibost

O jakou částku se bude hrát v ČR, nechce zatím Prima zveřejnit. Je jasné, že částka musí být dostatečně vysoká, aby účast v této zákeřné hře stála soutěžícím za to. "Podrobnosti, jako částka, o kterou se bude hrát, frekvence vysílání pořadu či jméno moderátora, zatím zveřejňovat nebudeme," řekl mluvčí TV Prima Ladislav Pavlík.

Novinkám ovšem prozradil, že vzhledem k typu pořadu se nebude Prima bát jít do krajností a televizní diváci se tak mohou těšit na mnoho opravdu vypjatých momentů.

Castingy do Chvíle pravdy se rozjely teprve nedávno a dá se očekávat, že se tento pořad dostane na televizní obrazovky na podzim, dost možná už v září. Prima si od tohoto formátu slibuje podobný úspěch, jako měla první série Vyvolených. Velký potenciál soutěže je jistě v tom, že se čeští diváci velmi rádi podívají na to, jak trpí někdo jiný. Škodolibost bude tak zřejmě hlavní motivační faktor, proč se na tento krutý pořad dívat. V USA už tato soutěž zničila nejednomu člověku život a rozvrátila mnoho rodin.

Show půjde asi v prime-time

Vzhledem k pravděpodobně astronomické sumě, kterou musela TV Prima za práva na Chvíli pravdy zaplatit, bude tato soutěž zařazena v hlavním vysílacím čase.

"Umístění soutěže do našeho programového harmonogramu bude odpovídat tomu, co si od tohoto pořadu slibujeme," naznačil v rozhovoru s Novinkami Pavlík. Dá se tedy očekávat, že dostane Chvíle pravdy prime-time.

Anketa

Budete sledovat pořad Chvíle pravdy?
ano, těším se
48,5 %
nevím, uvidím podle prvního dílu
12,5 %
ne, na to se dívat nechci
39 %
Celkem hlasovalo 17109 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám