Hlavní obsah

Novozélandského pilota prý zachránil boží zázrak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WELLINGTON

Boží zásah prý zachránil novozélandského pilota a jeho kolegu v ultralehkém letadle, kterému došlo palivo nad hornatým terénem Jižního ostrova. Oba muži se už připravovali na smrt, když klesali dolů a zoufale se snažili najít místo k přistání. To se před nimi objevilo v poslední chvíli jako zázrakem - a když na něm dosedli, zastavilo se letadlo v těsné blízkosti nápisu: "Ježíš je náš pán."

Foto: Profimedia.cz

Letadlo na poslední chvíli přistálo na pozemcích u farmy.

Článek

"Když sedíte v ultralightu a zřítíte se s ním, tak obvykle zahynete," svěřil se listu Marlborough Express Grant Stubbs, který letěl s pilotem Owenem Wilsonem, když jim došlo palivo. "Ptal jsem se Owena, co mám dělat, a on odpověděl: 'Teď se můžem už jenom modlit.'"

Pak se jim ale přece jen podařilo přistát a letadlo se zastavilo pod biblickým nápisem. "Když jsme to viděli, začali jsme se oba smát," dodává Stubbs, který pracuje pro petrochemickou společnost. "Chápete tu ironii?" řekl novinářům. "V práci mám 200 000 litrů benzínu a když ho potřebuju ve vzduchu, tak nemám ani kapku."

Pozemek, na kterém Stubbs s Wilsonem přistáli, patří křesťanskému manželskému páru, který tu chová spoustu zvířat včetně pštrosů emu, koz, jelenů, divokých koní či oslů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám