Hlavní obsah

Victoria Beckhamová: opíjím se pořád

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Victoria Beckhamová se přiznala, že se pravidelně, často a ráda opíjí. Stavy pod vlivem alkoholu miluje především proto, že se vždycky hodně směje a dobře baví. Naposledy se pořádně ztřískala s manželem Davidem, zpěvákem Sealem, modelkou Heidi Klumovou a dalšími přáteli na oslavě svých narozenin.

Článek

Beckhamová odpověděla ve studiu rozhlasové stanice Heart moderátorovi Jamiemu Theakstonovi na otázku, zda se opíjí: „Pořád. Byli jsme na mých narozeninách v Napa a David zorganizoval překvapení, všichni jsme se opili a hodně smáli. Víte, možná vypadám jako vřed na zadku s kamennou tváří, ale ve skutečnosti se moc ráda směju.“

Přestože na veřejnosti vypadá Victoria vždy velmi strnule, v soukromí se uvolňuje douškou dobrého alkoholu ráda. „Opravdu se ráda něčeho napiju a směju se. A opravdu se neberu příliš vážně, na rozdíl od toho, co si lidé myslí. Myslím, že je to fakt důležité,“ dodala Posh Spice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám