Hlavní obsah

Elton John zazpívá ruské podnikatelce za 83 miliónů

LONDÝN

Více než 83 milionů korun – tolik v přepočtu získá britské hudební eso Elton John za soukromé vystoupení jisté ruské podnikatelce. Ta si ho do Moskvy pozvala na otevírání svého nového hotelu. Zda pozvání se svým manželem Davidem Furnishem ale nakonec přijme, zpěvákův mluvčí odmítl potvrdit.

Článek

„Zpočátku její nabídku Elton odmítl, protože má moc práce. Ale když nabídka překročila dva milióny liber, bylo to příliš, aby to odmítl, dokonce i pro člověka jeho významu. Takže se schyluje k tomu, že řekne ano,“ prozradil na zpěváka zdroj.

V roce 2001 získal Elton John za soukromé vystoupení 1,5 miliónu liber (47 miliónů korun). Pokud přijme nabídku i tentokráte, vystoupí v moskevské čtvrti Rubljovka na podzim. Ruská miliardářka mu navíc přistaví do Londýna soukromý letoun, který ho dopraví tam i zpět.

Ruští miliardáři mají britské homosexuální zpěváky velmi v oblibě. Stejně jako Elton John i jeho kolega George Michael dostává soukromé nabídky z Moskvy. V roce 2006 mu tamní miliardář za silvestrovské vystoupení zaplatil 1,5 miliónu liber.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám