Hlavní obsah

V Cannes zářila i Miss World 2006 Taťána Kuchařová

Novinky, jky
CANNES

Milovnice filmu a mimo jiné obdivovatelka Marylin Monroe, v jejímž duchu se letos nese hlavní plakát festivalu, Taťána Kuchařová přijala pozvání na letošní 61. ročník Filmového festivalu v Cannes a prošla se jako mnoho dalších celebrit po proslulém červeném koberci.

Článek

Mezi Tániny příjemné povinnosti patřilo kromě účasti na soutěžních filmových projekcích také interview pro francouzský televizní Canal+, natáčení na pláži pro Fashion TV a mnoho dalších médií.

"I když v sobotu večer v Cannes pršelo, náladu to nikomu nezkazilo. Účast na takové akci, je pro mne čest. Ne každý den mám možnost potkat se tváří v tvář s Woodym Allenem, Penelope Cruzovou či Natalií Portmanovou,“ vzpomíná na uplynulý víkend Kuchařová.

Rozšířila tak řady takových celebrit jako Julianne Mooreová, Ornella Muttiová, Harrison Ford, Salma Hayeková, Georg Lucas, Santiago Amigorena, Danny Glover, Steven Spielberg, Gillian Andersonová, Claudine Augerová, Edouard Baer, Pierre Santini, Rodrigo Santoro, Cate Blanchettová a mnoha dalších.

Stále na cestách

O vzhled hvězd se přímo v Cannes stará světoznámá kadeřnická a kosmetická firma Dessange, které se s důvěrou svěřila i Taťána a výsledek byl perfektní. Nádherná stříbrošedá róba je z kolekce Haute Couture Elieho Saaba, módního návrháře libanonského původu.

Zpět do ČR se Kuchařová vracela v neděli pozdě večer přes Frankfurt, v pondělí dopoledne však opět odcestovala, tentokrát do New Yorku.

Reklama

Výběr článků

Načítám