Hlavní obsah

VIDEO: Z reakcí publika jsem měl obavy, přiznal Mareš

Moderátor Leoš Mareš přiznal, že než vyšel na pódium při nedělním uvádění soutěže X-Factor, měl obavy, jak jej publikum přijme. Porotci Petr Janda, Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup však stáli při něm a radili mu, aby nevnímal zprávy bulvárního tisku.

Článek

"Já jsem ty fotky viděl a neshledal jsem na nich nic závadného, podle mě bylo evidentní, že prostě spí," řekl Novinkám Petr Janda a dodal, že chlap chlapa vždycky podpoří.

Soukup s Osvaldovou odmítají brát vážně bulvár a svého kolegovi podporují. Osvaldová podle svých slov doufá, že Marešova dívka je Monika, se kterou má syna a chystají svatbu, nikoli tedy dívka z uveřejněných fotografií.

Marešova přítelkyně se již několikrát pro média vyjádřila v tom smyslu, že Leošovi plně věří a stojí při něm.

Moderátor se podle svých slov začal při živém natáčení cítit ve své kůži v momentu, když se show rozjela. Do té doby měl určité obavy.

Deník Blesk uveřejnil fotografie neznámé ženy v intimních chvílích s Marešem v pátek. Podle slov Mareše jej chtěl nejprve někdo po telefonu vydírat, poté se fotky dostaly do bulvárních novin. Mareš trvá na tom, že si celou věc nepamatuje, jelikož spal a že ho někdo pouze využil jako objekt k vydírání.

Reklama

Související témata:

Související články

Mareš: Svatba s Monikou není ohrožena

Moderátor Leoš Mareš trvá na tom, že vztah ani plánovaná svatba s jeho přítelkyní Monikou Poslušnou není kvůli fotografiím, které zveřejnil deník Blesk,...

Výběr článků

Načítám