Hlavní obsah

Mareš: Svatba s Monikou není ohrožena

PRAHA

Moderátor Leoš Mareš trvá na tom, že vztah ani plánovaná svatba s jeho přítelkyní Monikou Poslušnou není kvůli fotografiím, které zveřejnil deník Blesk, ohrožena.

Mareš: Svatba s Monikou není ohroženaVideo: ČTK

 
Článek

"Moje rodina mě podporuje, za to jsem rád, že nás to stmelí ještě víc a zvládneme to. Já se jenom teď bojím, co přijde dál, protože na tom teď každý bude chtít profitovat," řekl Mareš.

Moderátor je na snímcích z minulého víkendu v choulostivých polohách s neznámou ženou. On sám tvrdí, že jej předtím někdo zdrogoval, přepravil do pokoje a využil situace.

"Z toho, co jsem viděl, musím říct, že tu osobu neznám. Bylo to zneužití situace za účelem vydělání peněz prodejem fotek. To je zřejmé," řekl Mareš.

Usuzuje tak z toho, že ho žena prošacovala a fotila se s jeho kartou, telefonem a klíči, zřejmě proto, aby mohla dokázat, že jde opravdu o Mareše. Moderátorovi navíc někdo telefonoval a řekl mu, že choulostivé fotky má.

"Já jsem navíc ve stavu, že o sobě nevím, což je na těch fotkách jasně vidět. To někdo fotil, aby mohl vydírat. To je chladný kalkul, to není žádné emotivní focení, to je podle scénáře."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám