Hlavní obsah

Herečka Scarlett Johanssonová se zasnoubila

– LOS ANGELES

Herečka Scarlett Johanssonová má hlavu plnou vdavek. Její partner Ryan Reynolds jí totiž na prst navlékl prsten s diamanty a požádal ji o ruku. Magazínu People to exkluzivně potvrdil mluvčí páru Marcel Pariesau: „Oba jsou nadšení.“

Článek

Jednatřicetiletý Reynolds, jehož známe z filmu Dokud nás smrt nerozdělí, zrovna natáčí film s příhodným názvem The Proposal (Nabídka k sňatku) v americkém Bostonu po boku Sandry Bullockové. Třiadvacetiletá Scarlett na jeho reálnou nabídku kývla, datum svatby ale ještě pár nestanovil.

Ryan Reynolds. Foto: justfriendsmovie.com

A Johanssonová se s démanty předvedla fotografům při první příležitosti. Na slavnosti Institutu kostýmů při Metropolitním muzeu v New Yorku si v pondělí večer stoupla mezi návrháře Dolceho a Gabbanu a na odiv vystavila levou ruku s prstenem.

Scarlett se letos snaží prosadit také v hudební branži. Vedle toho, že točí jako o život a napříště se na ni můžeme těšit ve filmu Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona, vydává také své debutové album Anywhere I Lay My Head. Na pultech by mělo být od 20. května.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám