Hlavní obsah

Video s Angelinou Jolie šňupající heroin je na prodej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodskou hvězdu Angelinu Jolie dostihla minulost. Její téměř zapomenutou slabost pro drogy, alkohol a sex nyní světu připomene nové video, které je k mání na internetu. Zálusk si na něj dělá především bulvární časopis National Enquirer, který je ochotný dát majiteli videa v přepočtu 1,2 miliónu korun.

Článek

„Získali jsme informaci, že je na internetu možné koupit video, na kterém Angelina Jolie s přáteli šňupe a kouří heroin a kvalitu drogy si pochvaluje,“ píše National Enquirer. „Skvělý zboží. Žádný levný svinstvo,“ citoval magazín Angelinu z videonahrávky.

Podle dobře informovaného zdroje jde o video z doby, kdy se o Angelině jako herečce ještě příliš nevědělo. „Odhaduju to někdy na devadesátá léta, těsně před tím, než se objevila ve filmu Narušení, který ji posunul nahoru.“

Angelina se dříve svojí drsnou drogovou minulostí příliš netajila. „Jela jsem na kokainu, heroinu, extázi, LSD, vyzkoušela jsem všechno. Dnes nemůžu ani cítit heroin, protože ten jsem skutečně milovala. Nejsem imunní, ale už do toho nechci nikdy znovu spadnout,“ vyprávěla před časem novinářům dnes spořádaná matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám