Hlavní obsah

Chilský starosta bude rozdávat viagru, aby zlepšil kvalitu života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO

Politika se dá dělat různými způsoby. Někdo sází na zavedení kanalizace, jiný na výstavbu škol a školek a starosta malého chilského městečka se rozhodl, že zlepší kvalitu života, když bude mužům starším šedesáti let rozdávat zdarma viagru.

Článek

"Každý měsíc budou mít muži nad šedesát nárok na čtyři padesátimiligramové pilulky, což znamená sex čtyřikrát měsíčně," vysvětlil místním novinářům Gonzalo Navarrete, starosta města Lo Prado, chudé lokality ležící jižně od hlavního města Santiaga.

Muži, kteří by měli o viagru zdarma zájem, o ni musí požádat a podstoupit předem lékařské vyšetření, aby se vyloučily nežádoucí vedlejší účinky. Starosta uvedl, že na nápad rozdávat viagru přišel po řadě setkání se staršími muži, kteří si mu stěžovali na nucenou sexuální abstinenci.

"Toto opatření zlepší kvalitu života a my k němu přistupujeme s odpovídající zodpovědností," řekl Navarrete. "To není, jako bychom rozdávali sladkosti na rohu ulice," zdůraznil starosta. Jeho věk zprávy neuvádějí, a tak není jasné, zda se do programu osobně zapojí.

Reklama

Související témata:

Související články

Viagra pomáhá překonávat časová pásma

Pověstnou modrou pilulku budou zřejmě již brzy po kapsách nosit nejen muži, kteří se těší na vášnivou noc, ale také ti, kteří se chystají letět na druhý konec...

Výběr článků

Načítám