Hlavní obsah

Zpěvačka Cher tvrdí, že spala s Tomem Cruisem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Když byl Tom Cruise ještě poměrně neznámý hollywoodský zajíček, vyspal se s nejednou tehdy slavnější ženou. Třiadvacetiletou hvězdu filmu Top Gun ulovila v roce 1985 tehdy devětatřicetiletá Cher – populární zpěvačka a herečka. Rozvyprávěla se o tom v talk show Oprah Winfreyové a tvrdí, že scientologií posedlý herec byl v tu dobu ještě velmi ostýchavým chlapcem.

Článek

„Byl velmi stydlivý. Řekl mi, že se ve škole cítil jako nekňuba a nikdo s ním nemluvil. Jednou jsme si vyšli na rande na večeři do newyorské restaurace a servírka byla jeho spolužačkou ze školy. A on mi řekl, že s ním nikdy ve škole nemluvila, ale teď, když ho poznala, nevšímala si nikoho jiného. Mohla to být docela skvělá romantika, protože jsem do něj byla zblázněná,“ vyprávěla Cher před televizními kamerami.

Její vystoupení v show odvysílá americká televize ABC na počátku května. Cruise krátce po románku s Cher potkal herečku Mimi Rogersovou, s níž byl v letech 1987 až 1990 ženatý. Vyměnil ji za druhou choť Nicole Kidmanovou, s níž vydržel v manželství do roku 2001. Na podzim oslaví dvouleté výročí svatby s třetí manželkou Katie Holmesovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám