Hlavní obsah

Hollywoodské hvězdy prodávají v aukci věci po svých dětech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Taška na plínky, kterou nosil Matt Damon, nebo dětská jídelní stolička, na které se nechávaly krmit děti Julianne Mooreové. To jsou jen dvě z položek, které se nabízejí v dražbě pořádané internetovou aukční síní eBay. Prodejem věcí svých potomků hollywoodské celebrity přispějí na charitativní projekty, které se věnují právě dětem.

Článek

Internetová aukce začne 29. dubna a skončí 9. května. Její výtěžek poputuje hned několika charitativním organizacím, které se starají o opuštěné nebo nemocné děti. Fanynky herce Matta Damona v ní mohou získat černou tašku, v níž přenášel veškeré dětské nezbytnosti, když se staral o malou dceru Isabellu.

Obdivovatelé a obdivovatelky herečky Julianne Mooreové zase mohou vydražit stoličku z březového dřeva, kterou si prý údajně oblíbila její dcerka Liv. Hvězda seriálu Právo a pořádek Mariska Hargitayová pak nabízí teplákovou soupravu Adidas, kterou nosil její synek August.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám