Hlavní obsah

U otevření nových pražských lázní nechyběla ani Tereza Maxová

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V luxusním pražském hotelu Le Palais proběhla ve čtvrtek večer Grand opening party u příležitosti otevření nových lázní, které nesou název Pure Spa. Služby nového relaxačního centra budou určeny nejen hotelovým hostům, ale i veřejnosti. U společenské události nechybělo několik missek a modelek, mezi nimi i Tereza Maxová.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Tereza Maxová s ředitelem hotelu Jiřím Gajdošíkem

Článek

Česká miss 2006 Renata Langmannová, druhá vicemiss Barbora Kolářová, úspěšná česká modelka Tereza Maxová či Miss ČR 2004 Jana Doleželová - všechny tyto půvabné dámy nechyběly na otevíracím večírku Pure Spa v hotelu Le Palais. Během večera se podávaly vybrané speciality jako například chřestové rizoto či speciálně upravované krevety.

.: Specialitou Pure Spa je tzv. soft pack, unikátní vodní postel, jejíž náplň má teplotu 36 °C. Foto: Le Palais Prague

"Mám velmi dobré vztahy s ředitelem hotelu, který má pochopení pro charitativní činnost a vždy, když je příležitost, tak se mi snaží vyjít vstříc," odpověděla Novinkám Tereza Maxová na otázku, co jí na večírek v lázeňském duchu přilákalo nejvíce.

:.Provoněná relaxační místnost přímo vybízí ke spánku... Foto: Le Palais Prague

"Hosté měli možnost si prohlédnout všechny místnosti, ve kterých procedury probíhají, a naši terapeuti je seznámili i s prováděnými postupy. Jako partnera jsme si vybrali karibskou přírodní kosmetiku Ligne St Barth. Zajímavé je to, že roční produkce luxusní kosmetiky Ligne St Barth je zhruba stejná, jako denní produkce kosmetiky značky L’Oreal“ upřesnil s úsměvem Jiří Gajdošík, generální ředitel hotelu Le Palais Prague.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám