Hlavní obsah

Zpěvačka Amy Winehouseová strávila noc na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská zpěvačka Amy Winehouseová byla v pátek zatčena na základě podezření, že tento týden napadla v severolondýnské čtvrti Camden dva muže. Uvedla to televize Sky News.

Foto: Profimedia.cz

Britská zpěvačka Amy Winehouseová

Článek

Londýnská metropolitní policie oznámila pouze zatčení 24leté ženy kvůli podezření z útoku, dotyčnou ale nejmenovala. Britské úřady obvykle totožnost podezřelých až do oficiálního obvinění neuvádějí.

Podle agentury Reuters se držitelka ceny Grammy, jejíž profesionální úspěchy zastiňuje boj se závislostí na drogách a opletačky s policií, dostavila na londýnskou policejní stanici dobrovolně. U stanice se podle agentury AP shromáždili fotografové a kameramani.

Britský bulvární tisk píše, že zpěvačka dala jednomu muži ránu pěstí poté, co jí přišel do cesty, když hrála v jednom baru kulečník. Druhého muže údajně udeřila hlavou ve chvíli, když se jí snažil ve středečních ranních hodinách přivolat taxík.

Na policii se dostavila týž den, kdy její o rok starší manžel Blake Fielder-Civil stanul před soudem na základě obvinění, že způsobil těžkou újmu na zdraví barmanovi Jamesovi Kingovi a také kvůli snaze mařit výkon spravedlnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám