Hlavní obsah

Česká Miss už bydlí, chystá sérii večírků

Novinky, jky
PRAHA

Česká Miss 2008 Eliška Bučková ve středu slavnostně převzala byt na pražské Zbraslavi. Společně se svými dvěma dvorními dámami, I. vicemiss Hanou Svobodovou a II. vicemiss Elisavet Charalambidu obdržela od developerské společnosti Wadia pronájem luxusního bytu na jeden rok.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Klíčky už Elišce Bučkové nikdo nesebere. Tedy ano, ale až za rok.

Článek

"A pěkně zout," velela se smíchem směrem k novinářům Eliška Bučková, když se početná skupina blížila před dveře jejího nového bytu. Bučková se bude stěhovat do bytu 2+kk o velikosti 82 m2. Hana Svobodová s Elisavet Charalambidu se budou společně stěhovat do bytu 3+kk o rozloze 78 m2. Na schránkách a zvoncích jejich jména zatím ale nenajdete. "To musíme co nejrychleji napravit," smály se missky.

Video z přebírání bytů v Zahradní čtvrti na pražské Zbraslavi.

"Moc se na to bydlení tady těším. Třeba kuchyně je úplně úžasná. Nemůžu se dočkat, až tu budu sama a něco si uvařím. Vařím docela dobře a ta kuchyně je vážně ideální. Každopádně bych si chtěla pořídit psa, nejlépe yorkshirského teriéra. Toho si sem nastěhuji hned, jak to půjde. Přítel tu bydlet nebude," řekla Novinkám Bučková.

Sousedé, třeste se

Zabydlování na pražské Zbraslavi proběhne pravděpodobně ve velkém stylu. "Kolaudační party chystám a ne jednu, zhruba asi pět. Jednu pro kamarády, rodiče, přítele atd.," vypočítávala Bučková, koho bude všechno zvát.

Svůj byt si prohlížely i vicemiss Svobodoá a Charalambidu. II. vicemiss Elisavet Charalambidu pěla chválu na kuchyňku, ale obratem dodala. "Já ale vařit nebudu, to bude asi na příteli."

Reklama

Související témata:

Související články

Bydlení pro novou Miss ČR

Jako každý rok i letos získaly vítězky Miss České republiky roční pronájem zařízeného bytu v Praze. Slavnostní předání nové miss Zuzaně Jandové proběhlo...

Výběr článků

Načítám